Facebook FAQ


Din guide till facebook

Om facebook FAQ

Syftet med facebook FAQ är att vara en guide till facebook med information som riktar sig till både nybörjare och mer vana användare samt andra intresserade, t.ex. föräldrar till barn som använder facebook.

 

FAQ är, som de flesta av er säkert redan vet, den engelska förkortningen för Frequently Asked Questions som på svenska brukar översättas till vanliga frågor och svar.
I webbsammanhang innebär det att man samlar de vanligaste frågorna och svaren på ett ställe för att de ska vara lätta att hitta för besökaren.

Den här webbplatsen är tänkt att fungera som en FAQ där man ska få svar på sina vanligaste funderingar kring facebook.
Här finns även svar på frågor som facebookanvändaren kanske inte ställt sig, t.ex. sådant som rör säkerhet och rättigheter på facebook. Många av råden är vettiga att följa även på andra webbplatser.

Facebook är en riktigt bra tjänst, men det är bra om man känner till vilka risker som finns.

Facebook FAQ innehåller förutom en traditionell FAQ, även tips & råd, en guide för nybörjare och lite bakgrundsinformation i form av fakta och historia.

 

Bakgrunden till att jag tog fram den här webbplatsen är att jag själv hade många frågor och funderingar kring hur det fungerande på facebook och hur det såg ut med rättigheter och säkerhet.

Jag hoppas att du får nytta av den webbplatsen!

 

Undvik att förlora ditt konto!

Din e-post är viktigt för att ditt konto ska gå att använda. Här kan du läsa om hur du lägger till en reservadress för att undvika framtida problem.

Facebook och din e-postadress »

Fakta om facebook?

Söker du efter uppgifter om facebook hittar du en del siffror och annat intressant under:

Fakta om facebook »

Tips & Råd

Vill du veta mer om vad du bör tänka på när det gäller säkerhet, vett och etikett och vad du bör tänkta när du använder facebook bör du kika närmare på:

facebook - Tips & råd »